Ședință festivă la IPJ Alba. Câteva zeci de polițiști au fost înaintați în grad

ridicare in grad 4În spiritul sărbătorii celebrate la data de 25 martie de toţi poliţiştii români, cu ocazia Ziilei Poliției Române, luni, în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă festivă.  La această festivitate, condusă de chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au participat prefectul Judeţului Alba Gheorghe Feneşer, şefii de servicii şi subunităţi, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Poliţia Municipiului Alba Iulia.  Au fost prezentate mesajele adresate poliţiştilor cu ocazia Zilei Poliţiei Române de ministrul Afacerilor Interne, domnul Radu Stroe şi de domnul chestor şef de poliţie Petre Tobă inspector general al Poliţiei ridicare in gradRomâne.  Pentru rezultatele deosebite obţinute în activitate, inspector de poliţie Baciu Florin din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, inspector de poliţie Pleşa Ioan din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Sebeş şi agent şef Lazea Sorin Silviu, şeful ridicare in grad 1Postului de Poliţie Arieşeni, au fost avansaţi înaintea împlinirii stagiului minim, la gradul profesional următor. Cu acelaşi prilej, au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor, 74 de poliţişti (37 de ofiţeri şi 37 de agenţi).  În luarea sa de cuvânt, domnul prefect al judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a apreciat eforturile depuse de poliţişti pentru apropierea de comunitate ridicare in grad 3şi problemele cetăţenilor remarcând o îmbunătăţire a imaginii instituţiei poliţiei.Totodată, a subliniat obligaţiile poliţiştilor pentru aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate în activitatea profesională şi le-a urat tuturor la mulţi ani. În finalul şedinţei festive, domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-a felicitat pe poliţiştii din Alba şi le-a urat succes în îndeplinirea nobilei misiuni de asigurare a siguranţei cetăţenilor din judeţul nostru.
ridicare in grad 2ridicare in grad 5
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17471 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Astăzi, de Ziua Poliţiei Române, transmit felicitări tuturor celor care contribuie la asigurarea unui climat de siguranţă în judeţul nostru. În mod deosebit, adresez un cuvânt de apreciere conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba pentru activitatea şi prezenţa sa în comunitate şi pentru profesionalismul de care dă dovadă.
    Vă mulţumesc pentru devotamentul de care daţi dovadă, pentru responsabilitatea cu care trataţi rigorile meseriei dumnevoastră. La mulţi ani, sănătate şi putere de muncă doresc tuturor cadrelor din această instituţie. Să aveţi parte de cât mai multe realizări profesionale şi personale!
    Cu consideratie, ing. Mircea Petrusan – membru al societății civile

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*