Secția de Pediatrie de la Sebeș s-a redeschis după lucrări de renovare

Mircea Trifu

Secția de Pediatrie de la Sebeș s-a redeschis după lucrări de renovare. Municipalitatea mulțumește comoaniei Savini Due pentru bugetul de 100.000 de euro oferit . Au contribuit, de asemenea: compania Kronospan cu o sponsorizare în plăci, firmele DML Invest, Genova Oil și Cora Company.

Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș s-a redeschis astăzi, 28 martie 2019, după efectuarea unor ample lucrări, susținute cu un generos buget de 100.000 de euro de către compania Savini Due. Au fost refăcute tencuielile interioare afectate de mucegai și igrasie, au fost turnate șape slab armate pe întreaga suprafață, a fost montată tâmplărie interioară și exterioară de tip termopan, au fost realizați pereți de compartimentare pe structura de tip rigips, s-au amenajat grupuri sanitare, au fost înlocuite obiectele sanitare și au fost montate obiecte sanitare noi, s-au înlocuit pardoselile din gresie cu pardoseli de tip Tarkett, a fost înlocuită întreaga instalație termică și au fost montate 2 centrale, conform normativelor în vigoare, s-a reparat șarpantă și învelitoarea de pe ambulatoriu, s-au efectuat lucrări de termoizolație pe exteriorul clădirii ambulatoriului, au fost refăcute instalațiile electrice.

Pentru reamenajarea spațiilor, compania Kronospan Sebeș a oferit 54 de plăci de pal din care s-a confecționat mobilier nou, iar firmele DML Invest, Genova Oil și Cora Company și-au adus și ele contribuția. Lucrările s-au derulat în perioada octombrie 2018 – martie 2019.

Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, transmite un mesaj de mulțumire tuturor celor implicați în acest proiect important pentru comunitatea locală. Vă reamintim, că secția de Pediatrie aparținând Spitalului Municipal Sebeș funcționa într-o clădire retrocedată, ulterior situația juridică a acestui spațiu a fost clarificată, astfel încât, printr-un gest de generozitate și solidaritate susținut de compania Savini Due, serviciile pediatrice oferite copiilor la Sebeș vor crește calitativ și se vor desfășura într-un cadru corespunzător.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*