Sebeşul are onoarea de a găzdui Turneul Internațional Stradivarius. În 21 mai, de la ora 19.00, pe scena Centrului Cultural „Lucian Blaga”

stradivarius sebes

În #10ani Turneul Internațional Stradivarius a parcurs o călătorie minunată, plină de experiențe frumoase exprimate prin Muzică, Atitudine, Valori si, mai presus de orice, prin apropierea de publicul mai tânăr și neexperimentat. Violonistul Alexandru TOMESCU, liderul acestui proiect, crede în angajamente pe termen lung, în întâlniri care rezistă timpului și își dezvoltă adevărata valoare, asemeni muzicii. 

Municipiul Sebeş are onoarea şi plăcerea de a găzdui Turneul Internațional Stradivarius, duminică, 21 mai 2017, la ora 19.00, pe scena Centrului Cultural „Lucian Blaga”, oferind publicului accesul liber în sala de spectacol. 

În anul 2017, Turneul Internațional Stradivarius ne propune o întâlnire cu valori ale muzicii clasice internaționale care au contribuit la dezvoltarea acestei arte. Formula de concert este TRIO, format din Alexandru Tomescu – Vioara Stradivarius, Elder Voicu, Sinziana Mircea – pian și Oamr Masa, artist argentinian, bandoneo. Repertoriul muzical va fi  de 70 minute cu muzică de ASTOR PIAZZOLLA și MANUEL DE FALLA, ENRIQUE GRANADOS, PABLO DE SARASATE – dansuri spaniole. 

 “La 10 ani, prezentăm cu mândrie Turneul Internațional Stradivarius ca brand cultural național și ne amintim în mod constant că doar datorită publicului cald al acestei țări, am reușit!” Anca Gheorghe, Manager Proiect –TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19572 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*