Sebeș: Ziua Internaţionă a Educaţiei a fost marcată prin două evenimente dedicate elevilor şi cadrelor didactice

Municipiul Sebeş a acordat, joi, 5 octombrie 2017, o atenţie specială Zilei Internaţionale a Educaţiei, susţinând organizarea a două evenimente dedicate principalilor protagonişti ai zilei: elevii şi cadrele didactice.

Începând cu ora 12.00, la Centrul Cultural „Lucian Blaga”, în sala de spectacole, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut rezultate pozitive la concursurile şi olimpiadele şcolare. Premiile au fost oferite de către primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, care a transmis un mesaj de felicitare tuturor elevilor, profesorilor şi, nu în ultimul rând, părinţilor. Primarul Dorin Nistor și-a exprimat dorința de a fi cât mai des în preajma elevilor, la activitățile pe care aceștia le desfășoară cu plăcere. Pe scenă au urcat, în aplauzele asistenţei, peste 160 de elevi.

În jurul orei 14.00, municipalitatea a oferit o recepţie privată personalului didactic care s-a implicat în formarea şi educarea elevilor performeri cu care burgul nostru se mândreşte. Au participat circa 320 de profesori, atât personal activ în câmpul muncii, cât şi dascăli pensionaţi, care au fost întâmpinaţi cu flori şi cărora le-a fost dedicat un spectacol artistic. S-a dorit a fi un gest de gratitudine şi de preţuire pe care îl datorăm corpului profesoral, acesta fiind mesajul transmis de primarul Dorin Nistor.

Pentru susţinerea financiară a celor două momente festive de premiere, a fost alocat un buget de peste 56.000 lei (din care circa 34.000 lei dedicați premierii elevilor). Iniţiativa aparţine primarului municipiului Sebeş, Dorin Nistor şi s-a bucurat de susţinerea Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Partener oficial al evenimentului este Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Primăria Municipiului Sebeş adresează tuturor premianţilor sincere felicitări pentru performanţele obţinute, iar corpului profesoral urări de succes în toate activităţile şi proiectele destinate formării tinerelor generaţii.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20614 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*