Sebeș: Un bărbat de 50 de ani a făcut fericită o femeie cu 26 de ani mai în vârstă

Un bărbat din Vinţu de Jos a predat poliţiei suma de 1.100 de lei ce a găsit-o în piaţa din Sebeş. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că banii fuseseră pierduţi de o femeie de 76 de ani, din comuna Gârbova, care crezuse că banii i-au fost furaţi.   Poliţiştii îi adresează, bărbatului, felicitări, pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

La data de 6 noiembrie 2017, la Poliţia Municipiului Sebeş s-a prezentat un bărbat de 50 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, care a predat suma de 1.100 de lei despre care a declarat că a găsit-o, cu câteva zile în urmă, în piaţa agroalimentară din municipiul Sebeş.

Se pare că, suma de bani fusese uitată pe taraba cu legume unde vindea mama bărbatului, iar la sfârșitul zilei, când bărbatul şi-a ajutat mama să adune marfa de pe tarabă, punga cu bani a fost găsită.

Fiind o persoană extrem de cinstită, bărbatul a încercat, din proprie iniţiativă, să găsească proprietarul banilor, iar pentru aceasta a apelat la un post local de radio unde a fost difuzat un anunţ privind găsirea sumei de bani. În cele din urmă a apelat la ajutorul poliţiei, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suma de bani aparţine unei femei  de 76 de ani, din comuna Gârbova, care, de altfel, sesizase poliţia cu privire la dispariţia acesteia în condiţii necunoscute. Banii i-au fost restituiţi femeii, iar poliţiştii l-au felicitat pe bărbatul ce a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20278 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*