Sebeș: Regulamentul destinat comercianților care vor să participe la Zilele Municipiului, ediția 2018

Prin Hotărârea număr 223/24.07.2018, Consiliul Local al Municipiului Sebeș a aprobat Regulamentul de Organizare a Manifestărilor Prilejuite de „Zilele Sebeșului”, eveniment care se va derula în perioada 16-19 august 2018, în Parcul Arini.

Toți agenții economici care doresc să participe sunt invitați să obțină formularul de înscriere și să-și depună cererile la biroul de Relații Publice al primăriei, situat în centrul municipiului, până la data de 16.08.2018, ora 12:00. Repartizarea efectivă a perimetrelor necesare pentru fiecare participant selectat se va realiza în data de 16.08.2018, ora 16:00, de către comisia de selecție. Taxarea participanților la manifestări se va face conform H. C. L. nr. 178/2015: pentru comercializarea produselor de alimentație public (cu excepția Kürtőskalács), taxa este de 20 lei/mp/zi, pentru comercializarea de băuturi taxa este de 15 lei/mp/zi, iar pentru comercializarea de Kürtőskalács taxa este de 25 lei/mp/zi. Taxarea se va face anticipat pentru toate cele 3 zile, până cel târziu în momentul predării amplasamentului conform procesului verbal de predare.

Manifestările sunt  deschise participării oricărui agent economic care are ca obiect de activitate producţie/comercializare şi/sau servicii în domeniul alimentaţiei publice/gastronomie. La selecție au prioritate agenții economici de pe raza Municipiului Sebeș, cu precizarea că organizatorii nu acordă exclusivități pentru anumite tipuri de produse. Agenții economici participanți îşi asuma întreaga responsabilitate cu privire la siguranţa alimentelor şi sănătatea populaţiei raportat la produsele prezentate, prepararea și manipularea produselor alimentare de origine animală și non-animală.

Pe întreaga durată de desfăşurare a manifestărilor, curăţenia la locul de comercializare va fi asigurată de către agenții economici participanți, respectând prevederile legale în domeniul protecției mediului. Pentru mai multe detalii şi informaţii suplimentare, a se consulta site-ul Primăriei Municipiului Sebeş (www.primariasebes.ro).

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18661 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*