Sebeș: Preselecții pentru participarea la seminariile speciale de perfecționare a cunoștințelor de limbă engleză prin lectură și joc de rol

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș anunță organizarea de preselecții pentru participarea la seminariile speciale de perfecționare a cunoștințelor de limbă engleză prin lectură și joc de rol. Acestea se vor derula joi, 14 noiembrie 2019, între orele 14:00-16:00, la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Proiectul este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, care au cunoștințe medii de limba engleză, este coordonat de prof. Lavinia Kamla Donose și va cuprinde o serie de seminarii gratuite de învățare sau perfecționare a cunoștințelor de limbă engleză atât prin lectură și joc de rol, cât și prin descoperirea și deprinderea capacității de a gândi și de a comunica într-o limbă de circulație internațională.

Pentru informații suplimentare, inițiatorii proiectului vă stau la dispoziție la numărul de telefon 0372930929 sau la adresa email: contact@cclbsebes.ro.

Proiectul este inițiat și implementat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23593 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*