Sebeș: Peste 400 de persoane au fost prezente la aprinderea iluminatului de sărbători și la deschiderea târgului de Crăciun

Mircea Trifu

parc-sarbatori-sebesPeste 400 de persoane au fost prezente, alături de primarul Dorin Nistor, în seara de Sfântul Nicolae, în parcul din fața Primăriei Municipiului Sebeș, pentru a asista la aprinderea iluminatului de sărbători și la deschiderea târgului de Crăciun.

Zona centrală a orașului a luat forma unei povești de iarnă în care și-au făcut apariția personajele preferate ale copiilor: Mickey Mouse și Minnie, Minioni, un clown nostim și prietenos, care i-au invitat pe cei prezenți să se bucure de patinoarul la care vor avea acces gratuit până la mijlocul lunii februarie. Târgul de Crăciun găzduiește, de asemenea, o zonă cu aparate de joacă, precum și câteva căsuțe unde se vând produse specifice Crăciunului, gustări și băuturi calde.

sarbatori-sebesPe scena montată în parc au sosit colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun. Publicul i-a urmărit cu plăcere pe  toți artiștii care au contribuit la reușita programului serii: grupul vocal “Felician Fărcașiu”, formația de muzică ușoară Greenline, Denisa Suciu, Gianina Nana Buzan, Marinela Baba, Maria Dan Păucean, iar Andrei Achimescu, Cristian Achimescu, Robert Furdui și Iulia Spătar au interpretat colinde la orgă.

 

sebes-sarbatoriCu siguranță, cei care vor vizita micul târg de Crăciun de la Sebeș vor avea parte  și de alte surprize, mai ales că în data de 17 decembrie a fost anunțată și prezența lui Moș Crăciun.  Primarul Municipiului Sebeș, domnul Dorin Nistor, își exprimă speranța că acest eveniment va deveni o frumoasă tradiție pentru Sebeș. Primăria își propune ca, în fiecare an de acum înainte, târgul de Crăciun să fie un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului și să aducă un strop din magia și generozitatea sărbătorilor de iarnă.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*