Sebeș: Patru tineri „piliți” bine au fost amendați pentru tulburarea liniștii publice

jandarmiÎn urma unei sesizări, marţi, 12 martie, în jurul orei 01.00, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă în cartierul Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeş şi, în spatele blocului 188, a identificat 4 tineri care consumau alcool, discutau zgomotos şi deranjau liniştea publică. Cei patru au fost identificaţi ca fiind D.Costinel (21 de ani), A. Nicolae (20 de ani), D.Andrei (22 de ani) şi E.Vlad (22 de ani) şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1200 de lei.

Având în vedere că odată cu creşterea temperaturilor creşte şi incidenţa acestor fapte jandarmeria atrage atenţia că, nu de puţine ori, rumoarea provocată de grupurile de tineri care staţionează în imediata apropiere a spaţiilor de locuit a dus la apariţia unor situaţii conflictuale, uneori chiar de natură penală, sancţionabile cu închisoarea. Prin urmare, pentru a preveni apariţia unor incidente aceștia indincă cetăţenilor ca, pentru petrecerea timpului liber, să apeleze la spaţiile de divertisment special destinate (localuri, terase, etc.) şi se reamintește faptul că locatarii ansamblurilor de locuit au obligaţia de a-şi respecta vecinii şi, totodată, de a dovadă de un comportament civic şi moral responsabil.

Totodată, jandarmii fac apel la cetăţeni să semnaleze prompt la 112 orice încălcare a normelor de convieţuire socială şi să coopereze cu forţele de ordine care acţionează la faţa locului, în vederea tragerii la răspundere a celor vinovaţi.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19086 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*