Sebeș: O femeie cu domiciliul în Germania i-a furat portofelul unei tinere din Săsciori. „Prada”, adică 1100 de lei, a fost recuperată de poliție și restituită păgubitei

portmoneuPoliţiştii din Sebeş au identificat, cu operativitate, persoana bănuită de comiterea furtului unui portmoneu în care era suma de 1.100 de lei. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

În după amiaza zilei de 13 septembrie 2017, oliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, de către o tânără din comuna Săsciori, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un magazin din Sebeş, i-a fost sustras portmoneul în care avea suma de 1.100 de lei. Poliţiştii s-au deplasat imediat în zona magazinului, iar în urma investigaţiilor efectuate au identificat-o pe o femeie de 29 de ani, cu domiciliul în Germania, care a profitat de neatenţia tinerei şi i-a sustras portmoneul.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitei, iar faţă de femeia ce a comis furtul, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20562 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*