Sebeș: A furat geanta unei femei, a luat-o la fugă, a fost ajuns din urmă și dat pe mâna poliției

La data de 18 septembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 35 de ani, din comuna Ungureni, judeţul Botoşani, care locuieşte fără forme legale în municipiul Sebeş, cunoscut cu antecedente penale, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 18 septembrie 2018, în jurul orei 21.30, ar fi urmărit-o pe o femeie ce se deplasa pe strada Lucian Blaga din Sebeş împreună cu concubinul şi copilul, aflat în cărucior, iar la un moment, într-o  clipă de neatenţie a victimei, i-ar fi sustras geanta ce era agăţată pe mânerul căruciorului.

Bărbatul ar fi încercat să-şi asigure scăparea însă a fost ajuns şi reţinut de către concubinul victimei şi de un alt cetăţean, martor la incident, care au anunţat poliţia.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 19 septembrie 2018, bărbatul să fie prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29664 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*