Sebeș: Facilități fiscale pentru contribuabilii care înregistrează debite restante la bugetul local

Municipiului Sebeș informează  contribuabilii, persoane fizice și juridice, că în baza proiectului inițiat de primarului Dorin Nistor, prin Hotărârea  Consiliului Local nr. 258 din data de 31.10.2019, s-a aprobat acordarea unor facilități fiscale pentru  contribuabilii  care înregistrează debite restante la bugetul local, în sensul anulării accesoriilor înregistrate în cazul obligațiilor bugetare principale restante la 31.12.2018.

Facilitatea  fiscală acordată constă în scutirea integrală a majorărilor de întârziere aferente debitului principal restant la data de 31 decembrie 2018, cu condiția achitării obligațiilor bugetare principale și accesoriile cu termene de plată între data de 1 ianuarie 2019 și 15 decembrie 2019, inclusiv .

Precizăm că scutirea integrală a majorărilor de întârziere se acordă pentru debitele restante aferente impozitului/taxei pe clădiri, a impozitului /taxei pe teren, impozitului asupra mijloacelor de transport, sumelor provenite din chirii, redevențe,  taxe de timbru, precum și alte taxe cuvenite bugetului local al Municipiului Sebeș.

Pentru orice detalii privind procedura de acordare a facilităților fiscale vă puteți adresa personalului Direcției Venituri din cadrul Municipiului Sebeș, la sediul  din Piața Primăriei nr.1, începând cu data  de  01.11.2019.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22884 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*