Sebeș: Două puștoaice, care au furat 4000 de lei dintr-un salon de coafură, au fost identificate de poliție

La data de 23 aprilie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş le-au identificat pe două minore, de 13 şi 14 ani, prima din comuna Gârbova, iar a doua din comuna Ighiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 4.000 de lei.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 19 aprilie 2018, cele două tinere ar fi pătruns într-un salon de coafură din municipiul Sebeş şi ar fi profitat de faptul că o clientă a salonului şi-a lăsat poşeta nesupravegheată, sustrăgându-i portmoneul.

Minora de 13 ani este bănuită şi de comiterea unui alt furt, dintr-o societate comercială din localitatea Şard, faptă reclamată la Postul de Poliţie Ighiu la data de 15 aprilie 2018.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au stabilit că în seara zilei de 15 aprilie, minora ar fi sustras, de pe un birou amplasat în incinta unei societăţi comerciale, un portmoneu lăsat nesupravegheat, în care erau documente personale şi bani.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorelor şi recuperarea prejudiciilor.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19272 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*