Sebeș: Doi tineri, care au comis infracțiuni grave, opriți de poliție pe o stradă din oraș

Un tânăr din comuna Șpring este cercetat de polițiști pentru conducere fără permis și furt în scop de folosință. Acesta a sustras o mașină și a condus-o pe drumurile publice cu toate cu nu deține permis de conducere. Atât el cât și prietenul lui au fost amendați pentru nerespectarea măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr.3.

La data de 28 martie 2020, în jurul orei 01.50, polițiștii din Sebeș, în timp ce desfășurau activități de control, pe strada Lucian Blaga din oraș, au oprit pentru un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Șpring. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul a fost sustras din localitatea Drașov, unde a fost lăsat, de proprietar, neasigurat și cu cheile în contact.

Tânărul era însoțit de  un prieten în vârstă de 20 de ani, din localitatea Vingard.

Cei doi nu au putut prezenta polițiștilor nici un  document justificativ care să ateste prezența lor pe stradă, motiv pentru care au fost sancționați contravențional fiecare, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu  Ordonanța Militară. nr 3 din 2020.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21549 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*