Sebeș: Bărbat reținut după ce a furat mașina unei rude, a condus-o fără permis și a provocat un accident

Poliţiştii din Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat din municipiu, care a sustras autoturismul unei rude şi fără a poseda permis de conducere l-a condus pe drumurile publice şi a provocat un accident soldat cu pagube materiale. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi recoltării mostrelor de sânge.

La data de 23 septembrie 2018, în jurul orei 8.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că o rudă de-a sa i-a sustras autoturismul.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 22/23 septembrie 2018, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Sebeş ar fi sustras cheile unui autoturism, profitând de faptul că proprietarul acestuia dormea, l-a condus pe străzile din municipiul Sebeş, iar pe strada Augustin Bena a pierdut controlul asupra acestuia, avariindu-l.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Poliţiştii i-au solicitat bărbatului să fie de acord cu testarea cu aparatul etilotest sau cu prelevarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 24 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*