Sebeș: În atenția comercianților care doresc să participe la “Zilele Cetății Medievale”. Evenimentul are loc între 30 iunie și 1 iulie

Manifestarea “Zilele Cetății Medievale” se va desfășura la Sebeș, în perioada 30.06-01.07.2018, în Parcul Tineretului din municipiu. Cu ocazia evenimentului vor fi montate, prin intermediul S.P.A.P. Sebes, un număr limitat de corturi de pânză în vederea expunerii, de către persoanele interesate, a produselor specifice manifestării organizate. Taxa de ocupare temporară  a corturilor amplasate pe domeniul public al Municipiului Sebeș, cu ocazia evenimentului, aprobată de Consiliul Local al Municipiului Sebeș, este:

-pentru comercializare produse de alimentație publică (cu excepția  Kurtoskalacs): 20 lei/mp/zi;

-pentru comercializare băuturi: 15 lei/mp/zi;

-pentru comercializare Kurtoskalacs: 25 lei/mp/zi

Personalul agentilor economici ocupanti ai corturilor vor avea obligatoriu tinuta medievala sau traditionala. Programul de functionare al activitatilor comerciale desfasurate în corturi va fi cel tarziu pana la orele 23,00, cu ultima servire la orele 22,30. Pe perioada manifestarilor, fondul muzical va fi asigurat numai de catre organizatorii evenimentului.

În perimetrul de desfasurare a manifestarilor se interzice comercializarea și consumul de semnite, vata de zahar, prumb și a oricaror altor produse altele decat cele cu specific medieval. Agentii economici paricipanti isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la siguranta alimentelor si sanatatea populatiei, raportat la produsele prezentate, prepararea si manipularea produselor alimentare de origine animala si nonanimală.

Este interzisa comercializarea obiectelor de talcioc : jucarii, baloane, bratari luminoase etc si oricaror altor produse altele decat cele cu specific medieval. Sunt interzise jocurilor de noroc. Politia locala va proceda la luarea masurilor legale, inclusiv evacuarea standurilor care nu respecta prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Cererile se vor depune la registratura Primăriei Municipiului Sebeș până cel târziu vineri, 29 iunie 2018, ora 14,00.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17757 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*