Scrisoare deschisă a angajaților Kronospan către Pereș, Negruț, Chirtes, Feneșer și Dăncilă

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

miting protest sebes 77Reprezentanții angajaților Kronospan Sebeș SA au remis presei o scrisoare deschisă, adresată demnitarilor Alexandru Pereș, Clement Negruț, Cristian Chirtes, precum și prefectului de Alba Gheorghe Feneșer și primarului municipiului Sebeș, Alexandru Dăncilă. Vezi mai jos scrisoarea deschisă.

„Scrisoare deschisă,

Adresată unor Demnitari și funcționari publici,

Domnilor Demnitari Alexandru Pereș, Clement Negruț, Cristian Chirtes

Domnule Înalt funcționar Public Gheorghe Feneșer

Domnule Primar al municipiului Sebeș Alexandru Dăncilă,

miting protest sebes 76Prin acțiunile Dumneavoastră ne puneți în pericol locurile de muncă. Dacă ați veni măcar o dată la noi în fabrică, ați fi cât de cât informații asupra subiectelor pe marginea cărora faceți declarații politice.

Ne pare rău că vă exprimați opinia despre un subiect pe care nu-l cunoașteți.

Domnilor Demnitari sunteți reprezentanții noștrii în Parlamentul României, v-am votat și noi la fel ca și ceilalți locuitpri ai orașului Sebeș.

Noi, angajații SC Kronospan Sebeș, văzând că declarațiile Domnilor Alexandru Pereș, Clemen Negruț, Cristian Chirtes, împreună cu lipsa de implicare a Domnilor Gheorghe Feneșer și Alexandru Dăncilă ne vor lua locurile de muncă, vă adresăm o singură întrebare:

Este posibil să fie interzisă în România o activitate economică legal constituită?

Fie ca Domnul să ne aibă în pază!

Reprezentanții angajaților Kronospan Sebeș SA”

scrisoare angajati kronospan

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18434 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Dupa ce v-a v-or muri membrii din familie, datorita la K. s-au v-eti descoperi cit de bolnavi sunteti voi, sa vad reactia voastra, dar pina atunci cei care profita cu adevarat sunt ei nu voi si noi,care pentru ei sunteti niste cifre,iar noi victime colaterale. Eu si multi altii, nu vrem sa murim sau sa ne ingropam rudele si prietenii. daca voi vreti asta, v-a doresc sa nu aveti parte si sa intelegeti ce pericol reprezinta pentru viata FORMALDEHIDA si voi stiti dar ati fost manipulati.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*