Şcoala „Petru Pavel Aaron” Blaj a obținut cele mai multe premii în cadrul concursului „Marţi 13 – Ziua Informării Preventive”

Mircea Trifu

În perioada 13-15 noiembrie 2012, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” a organizat un concurs pentru elevi sub sloganul „Marţi 13 – Ziua Informării Preventive”. Concursul a constat în completarea corectă a unui chestionar cu trei întrebări tip grilă având ca tematică situaţiile de urgenţă.

Obiectivele concursului au fost acelea de a populariza şi învăţa cât mai mulţi elevi despre modul în care trebuie să se comporte în diverse situaţii de urgenţă. Concursul s-a desfăşurat pe trei secţiuni, pentru fiecare ciclu de învăţământ: primar, gimnazial şi liceal, elevii şcolii noastre participând doar la nivel primar şi gimnazial. Pentru acordarea premiilor au fost luate în calcul doar răspunsurile integral corecte, iar pentru că numărul celor care au răspuns corect a fost mai mare decât numărul de premii acordate, câştigătorii au fost desemnaţi prin tragere la sorţi.

În urma evaluării răspunsurilor şi a tragerii la sorţi au fost desemnaţi câştigători următorii elevi de la Şcoala Gimnazială „P.P.Aaron” Blaj: David Ruxandra, Stejar Remus, Şerban Marius – clasa I; Berchi Mircea, Drăgoi Damaris – clasa a II-a; Aron Petru, Cocan Antonia – clasa a IV-a, Folea Maria, Vasilca Adrian – clasa a VI-a şi Lucaci Nicoleta – clasa a VII-a. Premiile au constat în rucsaci cu materiale necesare în situaţii de urgenţă şi au fost acordate de partenerul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, şi anume, Eon România – Zona Sud.

De buna desfăşurare a concursului s-a ocupat consilierul educativ înv. Adelina Sărătean în colaborare cu responsabilul P.S.I. – prof. învăţământul primar Rodica Seicean, învăţătorii şi diriginţii, sub îndrumarea directorului – prof. Carmen Gabriş.

Cu bucurie în suflet şi cu mare recunoştinţă, colectivul de cadre didactice de la „P.P.Aaron” Blaj aduce mulţumiri pe această cale celor care au organizat concursul „Marţi 13 – Ziua Informării Preventive”, respectiv Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba şi Eon România – Zona Sud.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*