Scenă sângeroasă într-o familie din Ighiu. Un bărbat și-a înjunghiat fratele cu un cuțit. A fost reținut de poliție

cutitPoliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Ighiu, care, în urma unui conflict spontan, şi-a agresat fratele şi i-a cauzat leziuni ce nu i-au pus viaţa în pericol.

În fapt, la data de 25 aprilie, în jurul orelor 20:04, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o gospodărie din localitatea Ighiel, s-a produs un conflict în urma căruia o persoană a suferit mai multe leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că C.C., de 53 de ani, în timp ce se afla la locuinţa fratelui său, în vârstă de 37 de ani, datorită unor neînţelegeri survenite spontan, i-a aplicat două lovituri cu un cuţit, în zona omoplatului stâng. Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale şi a fost examinată medico – legal. Potrivit concluziile medico –legale preliminare, victima are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale, iar leziunile traumatice suferite nu i-au pus în primejdie viața. Poliţiştii continuă cercetările faţă de C.C. sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de luni, 27 aprilie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*