Scandal pe strada Gladiolelor din Alba Iulia. Un bărbat și-a pălmuit vecina și a amenințat-o cu moartea

bataiePornind de la unele divergenţe mai vechi, vineri, 9 ianuarie, în jurul orei 13.00, între două vecine a izbucnit un conflict spontan. Cele două care locuiesc într-un bloc de locuinţe situat pe strada Gladiolelor din municipiul Alba Iulia şi, conform propriilor spuse, incidentul ar fi avut loc chiar pe aleea din faţa imobilului. După consumarea faptei, fiecare s-a deplasat la domiciliu. Soţul uneia dintre ele, văzându-şi consoarta întorcându-se acasă plină de noroi şi cu urme de lovituri pe faţă, în loc să apeleze la ajutorul forţelor de ordine, s-a deplasat de urgenţă la apartamentul presupusei agresoare pentru a-i cere socoteală. Deoarece femeia nu i-a permis accesul în locuinţă, bărbatul a forţat uşa de la intrare şi, odată pătruns în casă, a lovit-o de mai multe ori pe vecină cu palma peste faţă şi a ameninţat-o cu moartea.

Anunţat prin apel la 112 de fiica în vârstă de 19 ani a victimei, care se afla în apartament împreună cu mama şi sora sa, un echipaj de jandarmerie a intervenit în foarte scurt timp, oprindu-l pe agresor şi prevenind apariţia unor fapte mult mai grave. Totodată a fost solicitată prezenţa unui echipaj de la ambulanţă, care i-a acordat victimei îngrijiri medicale.

Existând suspiciunea săvârşirii unor infracţiuni precum tulburarea liniştii şi ordinii publice, violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe şi ameninţare, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să evite să încerce să-şi facă singuri dreptate deoarece aceasta, de cele mai multe ori, în loc să ducă la aplanarea situaţiilor tensionate, determină amplificarea acestora. Consecinţele legale pot fi de natură contravenţională sau, aşa cum am văzut în acest caz, chiar de natură penală. În acest sens, indicăm oamenilor ca, în situaţii tensionate, să solicite cu încredere ajutorul forţelor de ordine – cel mai facil fiind prin apel la 112 – şi îi asigurăm că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-i sprijini în cel mai scurt timp.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22107 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*