Scandal monstru făcut de un aiudean, pe fondul geloziei și consumului de alcool. A fost reținut pentru 24 de ore

La data de 5 martie 2022, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 43 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că soțul său s-ar fi manifestat violent și ar fi amenințat-o cu moartea.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în după amiaza zilei de 5 martie, pe fondul geloziei și al consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi avut un comportament violent, ar fi amenințat-o, pe soția sa, cu moartea și ar fi încercat să o agreseze, împrejurare în care l-ar fi lovit, în umăr, pe fiul său, un tânăr de 18 ani, care a intervenit pentru a-și proteja mama.

Față de bărbat, a fost emis un ordin de protecție provizoriu și a fost îndepărtat, imediat, din locuință pe numele său fiind întocmit un dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

După aproximativ 3 ore, bărbatul s-a întors la locuința familiei, a făcut din nou scandal și a spart un geam, fiind identificat, de polițiști, în flagrant delict.

I-a fost întocmit un nou dosar penal, pentru nerespectarea ordinului provizoriu de protecție și distrugere și a  fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

 

Despre Redacția ProAlba 30193 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*