Scandal într-o localitate din Apuseni. Trei bărbați au fost reținuți. Au agresat un tânăr și i-au distrus mașina

Poliţiştii din Roșia Montană au reţinut trei bărbați, care sunt cercetați pentru lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi agresat un bărbat, i-ar fi distrus autoturismul și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

La data de 30 ianuarie 2022, poliţiştii din Roșia Montană au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, toți din comuna Roșia Montană, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora, s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 28 ianuarie 2022, în timp ce se aflau pe raza localității Dăroaia, ar fi agresat un bărbat de 31 de ani, din comună, ar fi distrus elemente din caroseria autoturismului acestuia și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 31 ianuarie 2022, cele 3 persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*