Sărbători mai fericite pentru câțiva dintre oamenii cu probleme deosebite din județul Alba. Inițiativă a angajaților ADR Centru

Sărbătorile de Iarnă au reprezentat un motiv de bucurie și pentru mai mulți oameni cu nevoi speciale din județul Alba. Angajații ADR Centru au donat pentru a ajuta o parte din pacienții cu scleroză multiplă din județul Alba, membri ai Asociaţiei SM Speromax Alba, precum și pe copiii și adulții ocrotiți în Centrele rezidențiale din Aiud, aflate în structura DGASPC Alba. Gestul salariaților din cadrul ADR Centru a avut la bază inițiativa Centrului de Resurse “Academia Doamnelor”, încă dinainte de Sărbătoarea Crăciunului.

Urmare a fondurilor strânse și de la ADR Centru, voluntarii şi angajații Asociaţiei Speromax au distribuit pacienților din întreg județul pachete cu alimente de bază și medicamente adjuvante, iar o echipă de patru persoane din cadrul ADR a distribuit, la Aiud, pachete cu obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, noi, pentru cei aflați în grija centrelor rezidențiale din zonă. Astfel, peste 70 de persoane din județul Alba s-au bucurat de venirea Sărbătorilor de Iarnă, ca urmare a donațiilor făcute de angajații ADR Centru.

Vorbind despre aceste acțiuni, Dragoş Zaharia, preşedintele SM Speromax Alba, a spus: “Ne bucurăm nespus că reușim să facem fericiţi oamenii cu probleme de sănătate. Cei care au beneficiat de sprijin ne mulţumesc pentru grijă, iar noi, ca și coordonatori ai Asociației, mulţumim tuturor, din suflet, pentru donaţii”.  Pe de altă parte, directorul general DGASPC Alba, domnul prof. Sorin Valerian Chirilă a precizat că implicarea oamenilor în astfel de acțiuni nu numai că a ”adus zâmbetul pe fața celor aflați în suferință, dar le-a demonstrat și faptul că există oameni pentru care cei cu suferințe și probleme contează cu adevărat”.

Salariații ADR Centru vor continua să se implice în acțiuni de responsabilitate socială pe parcursul anului 2018, pentru a oferi fiecărei persoane cu nevoi speciale posibilitatea de a simți că aparţine cu tot sufletul acestei comunităţi, dăruind şi primind în acelaşi timp.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*