Șantaj sexual la Blaj. O tânără de 17 ani a fost reținută de poliție

Poliţiştii din Blaj au reţinut-o pe o tânără ce este bănuită de şantaj. Aceasta ar fi obţinut sume de bani de la un pictor căruia i-ar fi pozat, amenințându-l că-l va acuza de diverse fapte de natură sexuală.

La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj au depistat-o, în flagrant delict, pe o minoră de 17 ani, din Blaj, cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de şantaj.

Se pare că, în perioada iulie – decembrie 2017, minora l-ar fi ameninţat pe un artist plastic din Blaj cu denunțarea unor presupuse relații sexuale, în contextual în care a aceasta ar fi fost folosită ca model, pentru realizarea unor opere artistice. Astfel, ar fi obţinut 15.000 de lei.

Poliţiştii au luat, faţă de minora bănuită de şantaj, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 16 ianuarie, să o prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*