Sâmbătă: Spectacol feeric cu foc de artificii pe muzica din „Traviata”, în Cetatea Alba Carolina, la Sărbătoarea Muzicii

alba iuliaTraviata nu este doar cea mai celebră creație a lui Verdi,  una dintre cele mai des interepretate opere pe marile scene ale lumii, ci și coloana sonoră a unora dintre cele mai spectaculoase producții piromuzicale de înaltă clasă realizate pe mapamond. Fie că vorbim de Sydney, Montreal, Moscova sau Barcelona, mari maeștri ai pirotehniei au dat un plus de grandoare prin efectele lor,  celor mai complexe producții ce au spus povestea de iubire dintre Violetta și Alfredo.

Să asculți Traviata în aer liber, într-o interpretare a Operei Naționale Române de Stat din Cluj-Napoca, susținută vizual de Pyro Events Team – Fireworks Design este cu siguranță un privilegiu. O asemenea șansă nu trebuie ratată, pe 20 iunie când Cetatea Alba Carolina va deveni o imensă scenă de operă, găzduind o reprezentație de mare anvergură.

Pe acordurile celebrei „Brindisi”, focurile de artificii se vor dezlănțui feeric. Ele vor fi lansate din trei puncte de tragere suspendate la 18 metri înălțime, iar efectele vor puncta cu măiestrie fiecare acord.

Interpretarea operei va fi susținută și pusă în valoare de artiști incontestabili, iar „dialogul” artistic  dintre Opera Națională Române de Stat din Cluj-Napoca și pirotehniștii de la Pyro Events Team – Fireworks Design nu se poate dovedi decât un veritabil regal, care nu trebuie ratat.

Lucruri minunate se întâmplă din nou între zidurile Cetății Alba Carolina,  o veritabilă sărbătoare a muzicii și luminilor ne așteaptă în „Cealaltă capitală”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19738 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*