Sâmbătă se votează „Lista Albaiulienilor”. S-au înscris 25 de persoane care doresc să candideze pentru o funcție de consilier local din partea PSD

lista albaiulienilorAnunțată în urmă cu câteva săptămâni de președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, și de candidatul la Primăria Municipiului Alba Iulia, deputatul Călin Potor, deschiderea listelor PSD pentru Consiliu local Alba Iulia către toți albaiulienii doritori devine realitate.

„Alegerile locale nu sunt despre partide ci despre reprezentarea corectă și transparentă a intereselor cetățenilor. De aceea Partidul Social Democrat, partidul celor mulți, a invitat pe lista sa pentru Consiliu local pe albaiulienii care nu au mai făcut politică, care au făcut performanță profesională și care nu pot fi suspectați de corupție. Ne dorim o schimbare reală a modului de a face politică în Alba Iulia și o primărie care discută și îi ascultă pe albaiulieni”, a explicat consilierul local Bogdan Medrea, directorul de campanie al PSD Alba Iulia.

Mai mult decât atât orice albaiulian poate influența componența listei PSD pentru Consiliu local votând sâmbătă 16 aprilie, între orele 8h și 20h, la sediul PSD Alba sau la celelalte centre de votare afișate pe situl www.ListaAlbaiulienilor.ro.

„Invit toți albaiulienii să participe la construcția unei liste care să îi reprezinte cu adevărat venind să își voteze pe 16 aprilie. Dacă PNL face listele pe bază de cumetrii sau relații obscure, noi cei din PSD deschidem partidul către oameni pentru că Alba Iulia are nevoie de un alt mod de a face politică. După 26 de ani este timpul și pentru altceva, iar PSD reprezintă în Alba această schimbare reală, pozitivă și constructivă pentru cetățeni”, a declarat liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu.
Liderii Partidului Social Democrat Alba au anunțat faptul că printre candidații pe care albaiulienii îi pot alege pentru a face parte din lista pentru Consiliu local se află medici, profesori, antreprenori, ingineri, economiști, pensionari și foarte mulți tineri, urmând ca lista finală care urmează să fie votată sâmbată 16 aprilie să fie data publicității joi.

Biroul de Presă al PSD Alba Iulia

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*