Sâmbătă: Protest cu 300 de camioane la Alba Iulia. Transportorii își exprimă nemulţumirea faţă de legislaţia actuală

tirSâmbătă, 27 aprilie, la Alba Iulia va avea loc un protest cu camioane de mare tonaj pe principalele străzi din oraș, manifestare prin care transportorii din Alba își exprimă nemulţumirea faţă de legislaţia prin care se aplică sancțiuni mari şi se solicită licenţe de transport pentru autovehiculele cu masa peste 2,4 tone.

Mitingul a fost aprobat de către comisia de avizare a solicitărilor de adunări publice pe următorul traseu: RAR, Al I Cuza, Tudor Vladimirescu, Republicii, Stadion, Calea Moţilor,giratoriu – Bulevardul Horea,1 Decembrie 1918 M-uri, Încoronării, Ferdinand (semafoare gară). Din zona gării, maşinile de peste 3,5 tone merg spre Sebeş, iar cele sub 3,5 tone se îndreaptă spre Prefectura pentru depunerea petiţiei. De acolo traficul se va degaja spre Centrul „Arnsberg” DGASPC.

Se estimează că la protest vor participa 200-300 de persoane. Nu sunt autorizate remorci şi semiremorci, doar cap tractor, pentru a nu afecta structura drumului. Poliţia va asigura un dispozitiv rutier adaptabil în funcţie de valorile de trafic şi conformaţia coloanei.

Intervalul de desfăşurare al protestului este între orele 12.00 şi 15.00.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*