Sâmbătă: Concert electro la Art Cafe Downtown. Trupa Brum își lansează albumul „Today”

brumSâmbătă, 9 mai, la Art Cafe Downtown din Alba Iulia va avea loc o seară specială cu sunete de bas, chitară si tobe live. Este vorba de concertul de lansare a albumului „Today” al trupei BRUM. Evenimentul va avea loc la ora 22:00.

BRUM este un trio experimental electro într-un mix de stiluri moderne cu bas si tobe live, chitare şi sinthuri agresive sau ambientale, voci minimale bine încadrate în aranjamente spaţiale.

Cătălin Vaștagu, Anghel Mailat și Radu Pieloiu activează în formula actuală din anul 2012 iar proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa. La sfârșitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizați la categoria „Best Electro”, la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete.

TODAY conține 8 piese, înregistrate parțial la studioul DSPro din Timișoara alături de Lukinich Attila, de partea de mix și producție s-a ocupat Uțu Pascu iar de master, Alin Luculescu.

TODAY a fost lansat în data de 25.04.2015 pe bandcampul BRUM – https://brumelectrolive.bandcamp.com/ – unde se poate asculta/downloada/cumpăra integral.

TODAY este lansat și pe suport fizic, însă nu sub forma tradiționalului disc/CD ci sub forma unui “post card cu magnet”. Sunt printate 100 de postcarduri cu grafică artwork unicat, lucrând cu peste 30 de artiști grafici, atât din România cât și din străinătate. De la artiști consacrați până la copii dintr-o grădiniță din Timișoara, cele 100 grafici unicat cuprind mai multe ramuri artistice: grafică digitală, pictură, fotografie, grafică de șevalet, poezie și altele. Cum funcționează? Pe acest suport fizic se găsește un link și un cod unic de download în format la alegere.

U-man si Made in TM au participat la realizarea acestui album iar designerul Lavinia Vereș s-a îngrijit de partea grafică.

Cum funcționează? Pe acest suport fizic se va găsi un link și un cod unic de download în format la alegere. Postcardurile se pot achiziționa în cadrul concertelor de lansare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21492 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*