Salutări din Orașul Marii Uniri. Imagini cu ilustrate de „2 pavele” și single-protest la Alba Iulia

1 aprilie single-protest 01Pam, pam, pam. Moment inedit, dar oarecum așteptat, de 1 ianua…aprilie 2016. „Ilustrată pentru domnul primar. Salutări din Alba Iulia”.

E drept. Fotografia a fost făcută în urmă cu câțiva ani în fața Primăriei. Nu cred că e musai să zic cine se află în imagine, dar pentru necunoscători, e vorba de consilierul Rareș Buglea, vechi membru al PNL. Ilustrata, cu un „timbru de 2 pavele”, se adresa primarului de pe atunci, ba chiar actualul, Mircea Hava, și infățișa străzi „ciobite” și gunoaie din orașul nostru. Dar asta era atunci. Sau?

Să clarificăm situația. După cum bine știți, ziua de 1 aprilie este considerată, la nivel global, ziua păcălelilor. Cu această ocazie, în cadrul unei conferințe de presă la sediul Partidului Mișcarea Populară din Alba Iulia, Clement Negruț, președintele PMP Alba, a ținut morțiș să ne facă și nouă, jurnaliștilor prezenți, o farsă. A fost una bună și de impact. La prima vedere a fotografiei înmânate de deputat, a existat un moment în care ochii s-au făcut mari, mari de tot. Dacă s-ar fi întâmplat acum, în data de 1 aprilie 2016, acest single-protest era ceva de impact. Cel puțin de impact pe scena politică din Alba Iulia, dar… Detalii, detalii. Subtil ce-i drept, cu siguranță Clement Negruț a lansat această farsă cu o oarecare legătură la faptul că în prezent, Rareș Buglea și Mircea Hava fac parte din același partid… cu toate că în trecutul nu chiar îndepărtat se întâmpla ceea ce vedeți în fotografie. Dar să nu comentăm asta. Să ne distrăm, zic! (măcar azi)

Un aprilie minunat!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*