Să te crucești, nu alta. Iată câteva din cele mai trăznite legi sexuale din lume

Dacă ați crezut ca România este patria legilor ciudate, iată ca pe mapamond, legile privitoare la sex v-ar putea face să vă revizuiți opinia. Iată mai jos o mică parte dintre legile cel puțin bizare care sunt în vigoare în câteva colțuri de lume:

-Dyersburg, Tennessee: este ilegal ca o femeie să caute un bărbat, să-l sune sau să-i dea întâlnire.

-Alabama: este ilegal să cumperi jucării sexuale

-Washington:  nu există nicio interdicţie legală privind relaţiile sexuale cu animalele, cu singura condiţie ca acestea să cântărească sub 18 kilograme.

-Maryland: nu îţi este permis să cumperi prezervative de la un automat dacă acesta nu vinde şi băuturi alcoolice.

-Massachusetts: sexul cu un clovn, la rodeo, cu caii de faţă, este împotriva legii statului american.

-Utah: este legal să întreţii relaţii sexuale cu animale, dacă şi numai dacă nu plăteşti pentru asta.

-Florida: partenerilor necăsătoriţi, dar care locuiesc în aceeaşi casă le este interzis să facă sex. Dacă cei doi locuiesc în case diferite, interdicţia nu se mai aplică. Tot în Florida, e ilegal să te bucuri de sânii soţiei tale sărutându-i.

-Oregon: nu ai voie sa vorbeşti vulgar în timpul actului sexual.

-Tennessee: nu ai dreptul să faci sex oral.

-Minessota: o femeie are legea de partea ei dacă soţul său are o respiraţie urât mirositoare. În acest context, bărbatul nu are voie să facă sex cu soţia lui care, dacă vrea, îl poate obliga legal să se spele pe dinţi. Este interzis mirosul de usturoi, ceapă şi sardine.

-Indonezia: masturbarea este pedepsită cu moartea prin tăierea capului.

-Bahrain: consultaţia ginecologică este relativ bizară: medicul ginecolog de sex masculin are dreptul să examineze o femeie numai cu ajutorul unei oglinde prin care poate privi organele genitale.

-Guam: femeile virgine nu se pot căsători, tocmai de aceea există un job full-time ce presupune dezvirginarea tinerelor.

-O erectie evidentă, văzută prin hainele unui bărbat, este interzisă prin lege în mai multe regiuni federale din SUA: Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington şi Wisconsin

-Minnesota: este ilegal pentru bărbaţi să întreţină relaţii sexuale cu un peşte viu. Pentru femei nu este specificată această interdicţie.

-Oraşul Cali, Columbia: femeile au voie să facă dragoste numai cu soţii lor, iar la primul contact sexual este obligatoriu ca mama ei să fie în aceeaşi încăpere, ca martor la actul sexual dintre tinerii căsătoriţi.

-Intr-un orasel din Wisconsin barbatilor le este interzis prin lege sa descarce o arma daca partenera lor tocmai se afla in timpul unui orgasm.

-Musulmanilor le este interzis sa priveasca organele genitale ale unei persoane decedate, aceasta lege aplicandu-se chiar si antreprenorului de pompe funebre sau persoanei responsabile de funeralii. Organele sexuale ale celui decedat trebuie acoperite in permanenta cu o caramida sau o bucata de lemn.

-In Romboch, Virginia, este ilegal sa initiezi un act sexual daca in incapere luminile sunt aprinse.

-In New Mexico, legea este de partea actului sexual initiat intr-o masina parcata. Cu o singura conditie insa: masina sa dispuna de draperii, iar draperiile sa fie lasate!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22032 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*