S-a stabilit cauza probabilă a incendiului care a distrus un cazinou din Cugir. O persoană a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost stabilită ca fiind un conductor electric defect sau cu improvizații. De asemenea, propagarea incendiului a fost cauzată și faptului că în încăperea respectivă erau depozitate materiale combustibile iar în proximitatea locului în care s-a produs scurtcircuitul se aflau, inclusiv, bidoane cu soluție de dezinfectat, au anunțat, duminică după masa, cei de la ISU Alba.

Știrea inițială 

Garda de Intervenție Sebeș, în cooperare cu SVSU Cugir, intervin, duminică, în jurul orei 14.00, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc cu două etaje și mansardă, la Cugir. Flăcările se manifestau la un cazinou, cu degajări mari de fum. Locatarii blocului au fost evacuați iar o persoană din interiorul cazinoului, care a suferit arsuri la nivelul feței, a fost transportată de echipajul SMURD la spital, transmite ISU Alba.

Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidare. Blocul la parterul căruia au izbucnit flăcările a fost evacuat preventiv și nu s-a manifestat fum pe casa scării. 10 persoane s-au autoevacuat și alte câteva au fost evacuate de SMURD Cugir si SVSU Cugir.

La momentul producerii incendiului, în cazinou se aflau un angajat și alte 9 persoane, una dintre acestea suferind arsuri de gradul I și II pe circa 40% din suprafața corpului.  O echiă de la ISU și IPJ încearcă să stabilească cu precizie cauza incendiului.

 

Despre Redacția ProAlba 30149 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*