S-a decis soarta tinerei de 19 ani și a tânărului de 17 ani care au furat o mașină din Alba Iulia și i-au dat foc

La data de 4 noiembrie 2018, în jurul orei 13.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul pe care-l lăsase parcat pe strada Gheorghe Şincai. În urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost identificat, de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, pe raza localităţii Hăpria, ars în întregime. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice doi tineri, un băiat de  17  şi Alba Iulia şi o fată de 19 ani, din Cugir, ca persoane bănuite de săvârşirea faptelor.

Se pare că, în noaptea de 3 spre 4 noiembrie 2018, cei doi au sustras autoturismul pentru a se deplasa în localitatea Straja, comuna Berghin, iar la întoarcere, pe raza localităţii Hăpria, l-au scos în afara carosabilului şi, pentru a șterge urmele infracţiunii, i-au dat foc.  Totodată, poliţiştii au stabilit că tânărul a fost cel care a condus autoturismul, cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de cei doi, polițiștii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosință, distrugere prin incendiere şi conducere fără permis. În cursul zilei de luni, 5 noiembrie 2018, cei doi tineri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, unde s-a decis ca ei să fie plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22038 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*