S-au stabilit directorii de departamente din cadrul PSD Alba. Lista!

În data 6 octombrie 2017 a avut loc ședința Comitetului Executiv Județean al Partidului Social Democrat. Ședința a fost prezidată de domnul deputat Ioan Dîrzu, președintele filialei județene a PSD Alba. Au participat și alți membri din echipa de conducere precum Radu Tuhuț , Dorin Sandea, Marcela Dărămuș, Bogdan Medrea, Corneliu Mureșan, Ioan Rus ​și Eugen Popa.

CEXJ al PSD Alba și-a stabilit câteva priorități pentru perioada imediat următoare, dintre care cea mai importantă este dorința de a primi membri noi, în special tineri care împărtășesc valorile social democrației.

Pe ordinea de zi s-au mai discutat următoarele:

Strategia de reorganizare a structurilor județene,municipale și orășenești. Partidul Social Democrat Alba își dorește să devină o forță a stângii democrate în Transilvania, cu organizații bine constituite, cu membrii aplicați și determinați care știu să extragă din societate problemele oamenilor și să găsească soluții concrete si realiste în rezolvarea acestora.  Alegerea coordonatorilor de departamente. Departamentele din cadrul Partidului Social Democrat constituie esența și condiția existenței unei munci de calitate, divizată pe domenii de activitate.

Noii directori de departamente sunt:

1.Departamentul de Politici fiscale – coordonator- Suciu Cornel;

2.Departamentul de Economie ​și dezvoltarea mediului de afaceri -coordonator- Dragosin Romi ;

3.Departamentul de Agricultură ​și dezvoltare rurală – coordonator – Lazea Gheorghe;

4.Departamentul de Administrație publică ​și dezvoltare regională – coordonator- Murg Cornel;

5.Departamentul de Educație ​și cercetare ​științifică

-coordonator- Daniel Breaz;

6.Departamentul de Politici pentru tineret ​și sport

-coordonator- Mureșan Corneliu;

7.Departamentul de Sănătate -coordonator- Prodan Lucian;

8.Departamentul de Transport și infrastructură, comunicați și societatea informațională –coordonatorClepan Horațiu;

Departamentul de Relații internaționale ​și afaceri europene – coordonator- Bunea Ioan Iulian;

10.Departamentul de Consolidarea statului de drept -coordonator- Beleiu Gheorghe;

11.Departamentul de Muncă, familie ​și protecție socială -coordonator- Mihăilă Ionel

12.Departamentul de Apărare ​și afaceri interne -coordonator- Crișan Vasile;

Departamentul de Comunicare – coordonator Zdrânc Daniel;

Departamentul de Resurse umane –coordonator Sandea Dorin Gheorghe.

Strategie de recrutare de noi membri. Partidul Social Democrat Alba își dorește să își întărească resursa umană. Sarcina unei guvernări de calitate este condiționată de existența unei resurse umane competente și care împărtășește valorile democrației sociale pe baza cărora partidul își desfășoară activitatea.

Informarea și promovarea măsurilor adoptate conform Programului de guvernare 2017-2020. PSD Alba continuă buna tradiție a organizării conferințelor săptămânale de presă și vine cu un element de noutate în ceea ce înseamnă relația cu cetățenii – propunem organizarea unor întâlniri săptămânale cu diverse categorii de cetățeni,dialoguri structurate cu beneficiarii măsurilor adoptate conform

Programului de guvernare, audiențe parlamentare și discuții ”door to door” cu locuitorii județului Alba.

Organizare cu privire la Centenarul Unirii. PSD Alba crede că Centenarul Unirii trebuie să fie un proiect al cooperării, un proiect pentru viitor și posteritate. De aceea, propune organizarea unor întâlniri cu cetățenii prin care să-i consulte cu privire la activitățile specifice ce pot fi desfășurate la Alba Iulia în 2018. Ne dorim un feed-back sincer și permanent, din partea cetățenilor, pentru fiecare etapă din perioadele de pregătire ​și implementare a activităților legate de Centenar.

Aplicarea Legii salarizării și a Legii pensiilor. Cele două legi constituie unele dintre cele mai curajoase și benefice măsuri legislative ale actualului Guvern. Aceste legi sunt despre creșterea bunăstării, echitate în salarizare, acordarea de pensii in functie de contributivitate și solidaritate față de anumite categorii aflate in dificultate . Este ceea ce românii au dorit și doresc: să trăiască mai bine, fiind plătiți just pentru munca lor trecută și prezentă. PSD Alba își dorește să asigure o informare corectă și completă a cetățenilor și să se asigure de buna implementare a măsurilor corelative celor două legi .

”Îmi doresc, alături de echipă, să construim un PSD Alba nou. Am răspuns cerințelor albaiulienilor de a ne comporta ca un partid care să facă opoziție puternică și să-i apere pe oameni de abuzurile administrației publice locale din Alba. Echipa PSD Alba, prin consilierii județeni și locali, va veghea la respectarea legii, a transparenței decizionale și la ocrotirea oamenilor față de abuzuri.Vor avea întâlniri săptămânale cu albaiulienii, vor prelua problemele și vor propune proiecte de hotărâri in consiliile locale precum si in consiliul judetean. Avem și vom avea în continuare o conduită social democrată care să apere echitatea, solidaritatea și justiția socială în județul nostru. Asta e noua viziune în urma ​ședinței ” a declarat Ioan Dîrzu, preşedintele PSD

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16648 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*