S-a stabilit cauza morții în cazul lui Călin Oprița, tânărul de 30 de ani din Alba Iulia care a fost găsit mort în apropierea locuinței sale

calin-opritaS-a stabilit cauza morții în cazul lui Călin Oprița, tânărul de 30 de ani din Alba Iulia care, la începutul lunii octombrie 2016, a fost găsit mort în apropierea locuinței sale. Potrivit legiștilor, moartea tânărului s-a produs pe fondul unei cardiomiopatii dilatative.

Stirea inițială

Polițiștii din Alba Iulia anchetează moartea lui Călin Oprița, un tânăr de 30 de ani din Alba Iulia, al cărui cadavru a fost găsit în zorii zilei de duminică, în jurul orei 05.00, lângă o centrală termică din cartierul Ampoi I. Potrivit primelor date oferite de anchetatori, pe trupul băiatului nu ar fi fost găsite urme de violență. Cauza exacta a morții va fi aflată după autopsierea cadavrului. Numele tânărului  a apărut într-un dosar de trafic cu etnobotanice și, se pare, era sub control judiciar.  În luna septembrie, Călin Oprița scria, pe contul său de facebook, următoarele: “Cateodata ai nevoie doar de cineva care sa-ti spuna ca totul va fi bine …”.  În urma autopsiei cadavrului tânărului, făcută la Alba Iulia, nu s-a putut stabili, cu exactitate, cauza morții. Urmeaza să fie făcute analize suplimentare de laborator .

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21537 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*