S-a încheiat „Alba Fest”. Artiștii veniți la Alba Iulia, impresionați de atmosfera de aici. Moga, eroul din weekend

Citește și Foto-video: Loredana, Moga, Cătălin Josan, What’s Up, R.O.A., Șuie Paparude și Dj Gojira au făcut „legea” în prima seară de „Alba Fest”

Citește și Foto-video: Aplaudat de mii de oameni, Marius Moga nu și-a stăpânit lacrimile. Vedetele momentului au concertat la Alba Iulia în a doua zi de „Alba Fest”

concerte alba fest 2014 2 85Zilele Orașului Alba Iulia, desfășurate în acest an sub sloganul „Alba Fest ”, au fost un succes incontestabil. Timp de trei zile, municipiul nostru a fost, fără îndoială, capitala distracției din România. Unii dintre cei mai cunoscuți artiști au urcat pe scena din Piața Cetății, acolo unde mii șiu mii de oameni au ținut să fie prezenți în cele trei zile de festival. De un mare succes s-au bucurat, de asemenea, atât „Tabăra de Muzică” dar și „Marea gălăgie”.

Mai jos, puteți vedea impresiile pe care o parte din artiștii sosiți la Alba Iulia le-au impărtășit pe conturile lor de socializare. Felicitări tuturor celor care s-au implicat în organizarea “Alba Fest”, miilor de oameni prezenți la eveniment dar și lui Marius Moga,eroul întregului week-end.

concerte alba fest 2014 2 54Marius Moga

„Multumesc, Alba Iulia! Ati fost de vis!Jos palaria la propriu ca am ramas fara ea Ma bucur tare tare ca impreuna cu Primaria Alba Iulia am dat nastere unui festival de voie buna cu muzica romaneasca in inima cetatii !”

Loredana Groza-“Pupici si dragoste din Alba Iulia!! Albafest is the best!!! Moga e de vina:)) Multumesc tuturor celor veniti in piata!! Ati fost BESTiali!!!
Tzuki, Lori”

Cătălin Josan

„Eheeey! In cateva clipe sustinem un recital pe scena din Piata Cetatii din Alba Iulia la Alba Fest by Marius Moga”

What s Up

„Prima zi in Tabara de Muzica, am descoperit ca am o echipa frumoasa si puternica, care sigur ma va ajuta sa fac un show bun la final de competitie. Am zis: Alba Iulliaaa!!SHHHHTTT”

concerte alba fest 2014 77Andra

„A fost super show aseara la Zilele Orasului Alba Iulia: Alba Fest by Marius Moga. Va multumim tururor ca ne-ati facut o primire asa frumoasa !”

Adda

„A fost o saptamana superba in Alba Iulia. M-as muta aici. Sunt foarte fericita si mandra ca am luat parte la acest proiect. Multumesc liceului HCC! Cu siguranta prietenia asta nu se va rupe niciodata. Sunteti minunati! Multumesc Marius Moga. Daca nu ai avea sufletul asta mare ar fi mult mai putini oameni fericiti.
Love.”

Shift

„Am facut echipa cu Colegiul Tehnic Dorin Pavel din Alba Iulia”

concerte alba fest 2014 2 55Ștefan Bănică Jr

„Dragi prieteni din Alba Iulia, nu uitati de intalnirea noastra de maine seara, la Zilele Orasului: Alba Fest by Marius Moga! Ne vedem in Piata Cetatii!”

Liviu Teodorescu

„In Tabara de Muzica. Sa curga hiturile si dragostea din inimile noastreeee!”

Paula Seling

„Am ajuns la Alba Iulia. Nu am mai fost de multă vreme, si de atunci s-a transformat tare frumos!”

Ruby

„Si ce daca ploua? In seara asta ne vedem la AlbaFest pe scena din Piata Cetatii!

Eu abia asteeeeeeept!!!”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19746 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*