S-a dus să ajute într-o gospodărie și i-a furat proprietarului peste 3000 de lei. Autorul faptei, un bărbat din Baia de Arieș, este cercetat de poliție

baniPoliţiştii din Baia de Arieş, împreună cu poliţiştii din Lupşa l-au identificat pe un bărbat ce este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, cu un prejudiciu de 3.040 lei.

La data de 7 august 2017, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, împreună cu polițiștii Postului de Poliţie Lupşa, l-au identificat pe M.D., de 46 de ani, din Baia de Arieş, care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

Se pare că, în după amiaza zilei de 9 iunie 2017, în timp ce îl ajuta pe un cetăţean din comuna Lupşa, în gospodărie, a profitat de neatenţia acestuia, a pătruns în locuinţa sa şi a sustras suma de 3.040 lei. Faţă de M.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21549 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*