RYMA da startul din nou la un weekend de concerte si party-uri

Vineri, 28 septembrie, incepand cu orele 20:00, se va da startul unei exceptionale seri de muzica rock. Trupele Monarchy si Silver Bullet vor fi prezente pentru a oferi muzica live de calitate iubitorilor de rock. Acesta este primul concert din seria celor care promoveaza albumul „Feeding the Beast” al celor de la Monarchy si face parte din turneul „Feeding the Beast Tour”
Trupa de progressive metal Monarchy a fost infiintata la inceputul anilor ’90, dar reactivata in 2009. De atunci, a sustinut numeroase concerte si a castigat aprecierea presei de specialitate, fiind clasificata drept energy metal. Publicul a devenit un fan al concertelor live pline de energie si trupa a dezvoltat astfel un fan base puternic nu doar in Romania, ci si in tarile vecine.

Stilul unic Monarchy include influente de la heavy metal, hard rock, thrash si chiar power metal, intr-o combinatie inteligenta si proaspata, cu versuri puternice si personale.
Intrarea la concert este 10 ron iar priomii 15 platitori vor primi cadou din partea trupei Monarchy CD-ul lor de debut „Feading the Beast”.
http://www.facebook.com/events/481636611867277/

Sambata, 29 septembrie, de la ora 23:00 va acea loc „Festival Party”, petrecerea oficiala din cadrul festivalului de Muzica si Film de la Alba Iulia. Organizatorii (Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc, Primaria Alba Iulia si Asociatia RYMA) inca nu au dezvaluit detalii despre continutul petrecerii, dar garanteaza ca muzica buna, distractia pana dimineata si atmosfera prietenoasa nu vor lipsi. Petrecerea se va desfasura pe toata suprafata spatiilor RYMA, atat in interior cat si in curtile exterioare. Intrare libera.

Distractie placuta!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21515 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*