Rotary Club Sebes, în colaborare cu Rotaract Club Sebeș și Interact Club Sebeș, a demarat un proiect educațional în cadrul Colegiului Național „Lucian Blaga”

rotary sebesRotary Club Sebes, în colaborare cu Rotaract Club Sebeș și Interact Club Sebeș a demarat, marți, 13 iunie 2017, un proiect educațional în cadrul Colegiului Național „Lucian Blaga” din Sebeș.

Proiectul numit „A ști sau a nu fi”, aparținând Crucii Roșii, și-a propus instruirea tinerilor în a oferi primul ajutor de bază. Primul ajutor are rolul de a veni în sprijinul rezolvării urgențelor minore și prevenirea agravării situației în cazul unor urgențe care necesită asistența medicală.

sebes rotaryRoary Club Sebeș dorește să mulțumească public Crucii Roșii Alba Iulia pentru că au dat curs invitației membrilor Rotary și vrem să subliniem importanța acestor cursuri a în rândul tinerilor.

De asemenea, dorim să îi mulțumim directorului Liceului Național „Lucian Baga” din Sebeș – Moga Nicolae- pentru că a sprijinit această inițiativă.

Departamentul de Comunicare și Relații Publice,

Rotary Club Sebeș

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22107 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*