Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis împreună cu Fundația Comunitară Alba, SM SPEROMAX și Teatrul Skepsis au derulat campania ”Salvăm vieți împreună ”

Mircea Trifu

Astăzi, când sănătatea și viața depinde mai mult decât oricând de „a fi protejați”, Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis împreună cu Fundația Comunitară Alba, SM SPEROMAX și Teatrul Skepsis au derulat împreună Campania ” Salvăm vieți împreună ”. Acțiunea celor patru organizații civile a avut drept scop sprijinirea comunității locale în lupta cu Covid-19 și reducerea riscului infectării cu noul coronavirus în județul Alba.

Campania de strângere de fonduri prin donații SMS s-a desfășurat în perioada martie – iunie a.c., toate mesajele SMS cu textul ALBA trimise la 8837 transformându-se integral și transparent în sprijin pentru lupta cu Covid-19. În luna mai au fost achiziționate primele 2.100 de măști chirurgicale cu trei pliuri (standard 14683 de dispozitiv medical), ce au fost distribuite în special vârstnicilor din Ocna Mureș (la acel moment localitatea înregistrând un număr crescut de infectări), dar și altor persoane din județ vulnerabilizate de pandemie.

La începutul lunii august au fost achiziționate și distribuite ultimele 1.900 măști chirurgicale de protecție, beneficiari fiind de data aceasta, locuitorii din Alba Iulia vulnerabili (vârstnici și familii defavorizate).

Mulțumim persoanelor care au făcut în această perioadă donații SMS, colegilor rotarieni Cosmin Stanciu și Dragoș Medrea pentru realizarea și personalizarea celor 475 de pachete distribuite și nu în ultimul rând voluntarilor de la cele patru organizații care s-au implicat activ pe toată perioada campaniei.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22568 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*