Gruia Bumbu a plecat pentru o săptamană la Washington. Află motivele vizitei sale în SUA

gruiaInvitată să participe în calitate de ”membru asociat”, Romanian IVLP Alumni Association va reprezenta România prin președintele organizației Gruia Ioan Bumbu, în perioada 11 – 17 februarie, în SUA, la Washington, la Întrunirea Națională a National Council for International Visitors. Gruia Ioan Bumbu a fost secretar de stat – Președinte al Agenției Naționale pentru Romi, consilier al Vicepremierului Guvernului României Marko Bela și președinte al Asociației Pakiv România.

Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente organizate în decursul unui an, având pe agenda de lucru îmbunătățirea abilităților de programare și întărirea capacității organizațiilor în domeniul diplomației cetățenilor. Întrunirea Națională a NCIV este un program de dezvoltare profesională finanțat parțial de către Departamentul de Stat al SUA.

Evenimentul va cuprinde discuții ce se vor derula pe o perioadă de șase zile, în cadrul Hotelului Renaissance Washington.

În cadrul acestui eveniment vor lua cuvântul reprezentați ai Departamentului de Stat al SUA, senatori americani, personalități din țări europene precum Slovenia și Ungaria, precum și vorbitori din India, Birmania, Irak și Brazilia.

Romanian IVLP Alumni Association a fost înființată în 2012, iar din luna ianuarie 2013, organizația a fost acceptată ca membru asociat al National Council for International Visitors.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21561 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*