România Rock ‘n’ Roll! Naționala are un nou imn, compus de Iris! Ascultă referenul

nationala romanieiImnul echipei nationale a Romaniei si al suporterilor, compus si interpretat de trupa Iris, va fi lansat la 1 septembrie de Federatia Romana de Fotbal (FRF) pe site-ul sau oficial.

„Campania «Cautam imnul suporterilor» a luat sfarsit: am gasit imnul echipei nationale si al suporterilor pentru campania de calificare la Euro 2016. Pe baza unui parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, trupa Iris a compus noul imn al echipei nationale si al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European din 2016, gazduit de Franta. Imnul va fi lansat oficial luni, 1 septembrie, pe site-ul oficial frf.ro”, se mentioneaza intr-un comunicat publicat, luni, pe site-ul federatiei.

FRF a postat pe site refrenul si ii invita pe suporteri sa invete versurile. „Astazi va prezentam un mic fragment din cantecul care va rasuna pe stadion la meciurile «tricolorilor». Asculta aici refrenul si invata-l inainte de startul preliminariilor”, se mai arata pe site-ul citat.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Grecia in primul meci al campaniei de calificare la Euro 2016, programat la 7 septembrie, de la ora 21.45, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu. Prima partida pe teren propriu a tricolorilor va fi la 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, cu Ungaria, in etapa a doua a grupei.

Sursa: sport.ro

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19272 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*