Rezultate bune pentru șahiștii albaiulieni la Openul Romgaz Mediaș. Radu Tâmpea a obținut premiul special pentru cel mai bine clasat junior sub 12 ani

Radu Tampea locul 1 la juniori sub 12 aniMunicipiul Mediaş a fost de curând gazda celui mai puternic turneu de şah rapid care s-a organizat în acest an în România. Fondul de premiere de peste 5000 euro a atras la start 118 de participanţi, dintre care 4 mari maeştri internaţionali, 6 maeştri internaţionali şi 6 maeştri FIDE.

CSU Alba Iulia a fost participat la turneu cu 7 sportivi seniori şi juniori. Cel mai bine s-a clasat fostul campion naţional de juniori, Tudor Sfarlog, care cu 6,5 puncte din 9 partide a ocupat locul 9 în clasamentul general, în timp ce Marius Ceteraş s-a clasat pe locul 11 cu 6 puncte. Turneul a fost câştigat de marele maestru internaţional Vlad Jianu cu 7,5 puncte, urmat de un grup de 7 jucători cu 7 puncte, toţi aceştia fiind mari maeştri internaţionali sau maeştri internaţionali.

Printre remarcaţii competiţiei s-au aflat şi juniorii albaiulieni Radu Tâmpea (9 ani), care a obţinut premiul special pentru cel mai bine clasat junior sub 12 ani, şi Iustin Ciorgovean, care a obţinut premiu special pentru cel mai bine clasat jucător cu rating în intervalul 1601-1700. De asemenea premii speciale au obţinut şi Cristian Campian, locul 2 la jucători cu rating în intervalul 1901-2000, şi Nicolae Sandru, locul 3 la veterani peste 50 de ani.

Turneul a fost organizat de ACS Elisabeta Polihorniade, SNGN Romgaz SA şi Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport şi Tineret Mediaş.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17759 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*