Revelion liniștit pentru cetățenii județului, asigurat de către polițiștii din Alba

Pentru ca cetăţenii judeţului nostru să poată cinsti cum se cuvine Anul Nou, poliţiştii din judeţul Alba se vor afla la datorie şi vor veghea la liniştea semenilor lor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin efectivele de care dispune va întreprinde toate demersurile pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi securitate şi în perioada Revelionului.

Astfel, vor fi intensificate acţiunile de asigurare a climatului de siguranţă publică şi va fi asigurată prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile aglomerate, în zonele turistice dar şi pe principalele artere rutiere ale judeţului, în vederea prevenirii evenimentelor negative.

În acest sens, pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba va acţiona zilnic cu peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni, care vor folosi 62 de mijloace auto, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, formate din poliţişti, jandarmi şi poliţie locală.

Cele 16 aparate radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, vor fi folosite zilnic pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin efectivele de care dispune, este pregătit să răspundă prompt la orice sesizare sau reclamaţie a cetăţenilor, pentru asigurarea unui climat de siguranţă corespunzător pe perioada minivacanţei de Revelion.

Pentru a preîntâmpina evenimentele neplăcute, recomandăm cetăţenilor să urmeze câteva dintre sfaturile noastre:

–  Acordaţi maximă atenţie persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau

pe care le introduceţi în casă!

–  Obişnuiţi copiii să nu deschidă uşa nimănui în lipsa dumneavoastră, ca să nu trădeze că sunt singuri în casă!

–  Înainte de a pleca la drum verificaţi întodeauna starea tehnică a autovehiculului şi dotaţi-l corespunzător pentru sezonul rece;

–  Nu conduceţi autovehiculul sub influenţa băuturilor alcoolice şi adaptaţi întodeauna viteza la condiţiile de drum, trafic şi meteo;

–  Nu exageraţi cu alcoolul iar pe cei care au consumat prea mult şi au tendinţe de agresivitate, nu-i încurajaţi, evitaţi-i!

–  Supravegheaţi copiii cu atenţie sporită deoarece aceştia sunt expuşi accidentelor survenite în urma folosirii necorespunzătoare a obiectelor de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

– În caz de nevoie, nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă 112.

În prag de An Nou, polițiștii din Alba urează tuturor cetăţenilor din judeţul nostru ca anul 2013 să le aducă sănătate, fericire, bucurii şi împliniri, alături de cei dragi!

LA MULŢI ANI!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23689 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*