Regele Mihai I al României, 93 de ani. Mesajul Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, adresat Majestăţii Sale

Majestate,

anrmÎn acest ceas aniversar al Coroanei Române, cu profund respect, bucurie, nădejde și încredere, adresăm Majestății Voastre calde urări de sănătate deplină, putere și pace sufletească alături de Majestatea Sa Regina Ana și de întreaga Familie Regală a României.
Vă încredințăm Majestate că în sufletul neamului nostru preocuparea de a rosti și sluji adevărul istoriei românilor este din ce în ce mai pregnantă. Tineri, din ce în ce mai mulți tineri, ni s-au alăturat și ni se alătură, din dorința de a afirma valorile monarhiei. Suntem din ce în ce mai mulți cei care o consideră pe Majestatea Voastră singurul suveran legitim al României.
Pe întreg cuprinsul Țării, filialele noastre ( al căror număr este mereu în creștere) au organizat evenimente pentru aniversarea Majestății Voastre.
Admirăm și respectăm ceea ce face A.S.R. Principesa Moștenitoare Margareta pentru binele tinerilor români. Membri ai Alianței noastre au participat la Concertul de la Ateneu al Fundației Principesa Margareta a României.
Exemplul Majestății Voastre care a făcut ”tot binele posibil în condiții imposibile” ne călăuzește continuu.
Vă asigurăm, Sire, de profunda noastră loialitate și trăim, sperăm și ne rugăm pentru revenirea Coroanei pe fruntea Țării Române.
La mulți ani, Majestate!
Trăiască Regele!
Alianța Națională pentru restaurarea Monarhiei

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23626 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*