Regele Mihai a împlinit 96 de ani

Miercuri, 25 octombrie 2017, Majestatea Sa va fi sărbătorită de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani.

Regele Mihai va aniversa ziua de naștere în cadru privat, la reședința din Elveția, alături de Principesa Sofia. Majestatea Sa se află în continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialități, precum și în prezența unor membri ai Casei Majestății Sale, detașați în Elveția și a două maici ortodoxe. Principesa Maria a încheiat o vizită de câteva zile în Eveția, unde a stat alături de tatăl său.

În numele regelui, principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, va decora, în Sala Tronului a Palatului Regal, miercuri, 25 octombrie 2017, o serie de personalități și colaboratori ai Casei Majestății Sale Regele, din țara noastră și de peste hotare. Alături de Principesa Moștenitoare se vor afla Principele Radu și Principesa Maria.

În seara de 25 octombrie, în prezența Principesei Moștenitoare Margareta, a Principelui Radu și a Principesei Maria, Ateneul Român va găzdui, în aceeași seară, începând cu ora 19,00, cea de-a zece ediție a concertului anual de binefacere organizat de Fundația Principesa Margareta a României.

Concertul va fi oferit de violonistul Remus Azoiței, pianista Alexandra Dăriescu și tenorul Teodor Ilincăi, alături de Orchestra Fundației Principesa Margareta a României, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Fondurile obținute în urma concertului vor fi folosite în beneficiul programului Tinere Talente, prin intermediul căruia Fundația oferă burse de studiu tinerilor artiști aflați în situații materiale dificile. Anul acesta, Fundația Principesa Margareta a României aniversează zece ani dedicați tinerelor talente, trei sute de burse oferite și peste 1,2 milioane de euro investiți în viitorul cultural al României.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17115 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*