Referendumul de la Sebeș e în desfășurare. Declarații Dorin Nistor, la ieșirea din secția de vot

Duminică, 27 mai 2018, la Sebeș, este în desfășurare referendumul în cadrul căruia populația este  consultată cu privire la achiziționarea unui laborator mobil pentru măsurarea calității aerului. Întrebarea la care cetățenii sunt rugați să răspundă cu DA sau NU este următoarea:  “Sunteți de acord cu achiziționarea de către Municipiul Sebeș a unui laborator mobil pentru măsurarea și monitorizarea calității aerului din Unitatea Administrativ Teritorială Sebeș și suportarea din bugetul local al Municipiului Sebeș a cheltuielilor privind achiziționarea, funcționarea și utilizarea acestui laborator?” 

Secțiile de vot s-au deschis la ora 07.00 și se vor închide la ora 23.00.

Primarul Dorin Nistor a votat la ora 09.30, la secția de vot din incinta școlii din Lancrăm. La ieșire,edilul a declarat că Sebeșul e un model de dezvoltare economică și un model de dezvoltare durabilă. Sebeșul decide cum măsoară calitatea aerului și are puterea de a-și creiona, prin acest Exercițiu de democrație locală, politicile de mediu. Cetățenii sunt partenerii administrației publice locale, sunt cei care ne legitimează și dau un sens strategiilor. Acestui spirit civic, noi ii spunem #DragdeSebeș.

 Tot la primele ore ale dimineții a votat și viceprimarul Adrian Bogdan. Acesta și-a exprimat opțiunea într-o secție aflată în incinta școlii din Petrești.

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24181 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*