Recunoasterea valorilor in VCST

Se apropie sfarsitul anului 2019.

Au fost si zile mai bune, si zile mai putin bune, au fost schimbari, care au generat tensiuni, acceptari, emotii, compromisuri, bucurii, reusite, prietenii, iar performanta realizata de angajatii companiei VCST Alba a dus la rezultate pozitive.

Si pentru ca aceste rezultate frumoase trebuie sarbatorite, pentru a multumi  angajatilor, la sfarsitul saptamanii trecute a avut loc evenimentul de sfarsit de an al companiei.

Locatia a fost una spectaculoasa, decorata ca un peisaj dintr-o poveste de iarna, tinutele alese cu grija, si atmosfera incarcata de multa emotie.

Au fost momente spectaculoase sustinute de artisti cunoscuti din showbiz, dar momentul cel mai asteptat a fost premierea acelor colegi care au fost votati de angajati, ca si Angajatul anului.

Criteriile pe care nominalizatii au trebuit sa le indeplineasca, au fost:

  • Performanta
  • Loialitate
  • Comunicare
  • Colaborare
  • Atitudine

Din toate cele trei categorii de angajati (direct productivi, non-direct productivi si white collars), au fost propusi cei mai buni, iar acestia au fost votati de catre colegii din aceeasi categorie.

Castigatorii au fost:  Ioana Laslău, Claudiu Radu, Marcel Cîmpean, iar premierea a fost un moment foarte emotionant pentru toata lumea.

Pentru premianti in schimb a fost o adevarata surpriza si onoare. Pai cum altfel? Ca nu toata ziua esti invitat in fata a 300 de oameni sa primesti trofeul “Angajatul anului”, nu-i asa?

Ii felicitam pe colegii nostri, ii rugam sa-si pastreze motivatia si dorinta de a merge inainte si le spunem ca suntem tare mandri de ei!

Criteriile enumerate mai sus, nu sunt doar cele care fac parte din Regulamentul de premiere, ci sunt si criteriile primordiale conform carora angajatii din VCST Alba isi desfasoara activitatea zilnica.

La acestea am mai adauga:  bunul simt, omenia, ambitia, competitivitatea si lucrul in echipa.

 

Astfel, ca sa lucrezi la VCST Alba ai nevoie de toate aceste abilitati, dar mai presus de toate trebuie sa fii OM.

Multumim tuturor angajatilor pentru eforturile depuse in anul 2019, le dorim atat lor cat si familiilor acestora “Sarbatori frumoase, linistite si un An Nou 2020 plin de realizari, atat personale cat si profesionale!”

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21509 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*