Recunoaștere pentru farmacia Vichi Farm din Alba Iulia, la Gala Excelenței Alphega

Joi, 12 noiembrie 2020, în cadrul Galei Excelenței Alphega, au fost premiate reușitele celor peste 600 farmacii independente existente la nivel național. Evenimentul, desfășurat on line, a consemnat și meritele farmaciei Vichi Farm din Alba Iulia, care a primit o disticție la categoria „Impact în comunitate”, pentru o Caravană de testări gratuite, desfășurată în anul 2019.

Citește și Radu Stoian, manager Vichifarm: Rămânem fideli ideii de a sprijini comunitatea locală și principiului de a produce plus-valoare

„Sunt onorat pentru premiu, mai ales că este o recunoaștere a faptului că suntem perseverenți în ceea ce privește rolul pe care ni l-am asumat în viața comunității. Categoria la care am fost distinși cu această diplomă arată implicarea de care am dat dovadă în fiecare din multele acțiuni de responsabilitate și prevenție la care am luat parte. atât în Alba Iulia, cât și în alte zone din județ. Mulțumesc soției, întregii echipe Vichi Farm și celei Alphega Farmaciei pentru rolul însemnat pe care l-au avut în obținerea fiecărei performanțe pe care am obținut-o. Rămânem în aceleași repere ale dragostei față de oameni și implicare în orice proiect care aduce plus-valoare pentru comunitate”, a transmis Radu Stoian, manager Vichi Farm.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25900 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*