„Recoltă” de ciuperci pentru polițiștii din Sebeș, în urma unei acțiuni. Oamenii legi au mai constatat câteva zeci de abateri contravenționale

ciuperciPoliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au organizat o acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică în zona de competenţă. Au fost verificate 46 de autovehicule, au fost constatate 31 de abateri contravenţionale şi au fost confiscate 412 kilograme de ciuperci.

La data de 24 august 2016, între orele 10.00 – 18.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeș au organizat o acţiune ce  avut drept scop creşterea gradului de siguranţă pe raza de competenţă, prevenirea şi combaterea infarcţiunilor şi prevenierea accidentelor rutiere. La această acţiune, poliţiştii de pe Valea Sebeşului au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montani Şugag.

S-a acţionat în două filtre rutiere şi au fost verificate 46 de autovehicule, iar în urma controalelor au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în valore de 4.500 de lei şi au fost confiscate 412 kilograme de ciuperci, în valoare de 880 lei.

A fost reţinut un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21997 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*