Reacția primarului din Sebeș, Dorin Nistor, cu privire la incidentul tehnologic intervenit pe platforma Kronospan

dorin nistor sebesÎn urma incidentului tehnologic (detalii AICI) înregistrat în data de 1 august 2017, în jurul orei 3.30, pe platforma industrială SC Kronospan Sebeş SA, la secția PAL, pentru siguranța și informarea  corectă a cetățenilor Municipiului Sebeș, Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a solicitat, printr-o adresă scrisă, Agenției pentru Protecția Mediului Alba, Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Alba și ISU Alba, clarificări privind:

  1. Parametrii de funcționare a stației de monitorizare a calității aerului AB 2, începând cu orele 03.30, din data de 01.08.2017.
  2. Care sunt determinările  cu datele validate începând cu orele mai sus  menționate?
  3. Planul de măsuri care se impun a fi luate de către instituțiile menționate (Agenția pentru Protecția Mediului Alba, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Alba și ISU Alba) împreună cu administrația publică locală, în situația data.

În urma numeroaselor întrebări formulate de cetățeni, Compartimentul Protecția Mediului, Control Comercial și Managementul Calității, din cadrul Primăriei Municipiului Sebeș, informează că pe site-ul www.calitateaer.ro pot fi accesate informații cu privire la monitorizarea calității aerului în Municipiul Sebeș, stația de monitorizare fiind AB 2 (accesați www.calitateaer.ro / Acasa / click pe hartă / județul Alba / AB2).

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare,

                                       Primăria Municipiului Sebeş

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17452 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*